Ekspert anbefaler best dokumentert kosttilskudd!

I 2023 ble det lansert et nytt produkt for leddplager i Norge. Fungerer det? Bør du prøve?

Illustrasjonsbilde til sak-

Nyheten Quramin får du for 296 for 2mnd forbruk

Bestill Quramin - Nå kun 296,-

Ekspert Stein Flaatrud; «Jeg ble bedt om å vurdere studiene bak ingrediensene i produktet,. Til min store glede var det gjort skikkelige studier, og lagt ned mye og kostbart arbeid. Jeg kan med god samvittighet anbefale dette produktet»

Med over 40 år i bransjen har Stein Flaatrud opparbeidet seg en bred kompetanse innen sitt fagfelt.  Han brenner sterkt for helhetshelsen og sitter på mye innsikt rundt hvorfor kosttilskudd er en viktig del av helsen vår.  Dagens innhold av negative stoffer i mat og drikke gjør at vi har helt andre krav til å få kroppen til å virke.  Det er her Quramin kommer inn i bildet. Sammensetningen av de 11 vitaminene, mineralene og urtene er helt unik på markedet, og kan derfor brukes mot en lang rekke helseplager. Quramin er det best dokumenterte kosttilskuddet jeg har sett, sier han.

Stein Flaatrud poengterer også «Quramin inneholder konsentrert ekstrakt (10:1), fra Boswellinsyre.  Sammenlignet med pulver som ofte brukes i kosttilskudd gjør at effekten av Quramin blir 10 ganger sterkere.»

Bestill Quramin - Nå kun 296,-

Noen medisinske urter er naturlig betennelsesdempende

Naturterapeurt Stein Flaatrud er en kjent foredragsholder og skribent innen kosthold og ernæring. Han jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.

Heldigvis er det ikke mer enn 1 % av befolkningen som lider av kroniske leddplager. Det skremmende tallet er at 1 million nordmenn sliter seg gjennom hverdagen med hovne -stive og vonde ledd. Jeg har stor suksess med urteekstraker som naturlig reduserer disse plagene, sier Stein Flaatrud.

Stein Flaatrud gir oss her et innblikk i de urtene han mener har best effekt.

Hva skiller Quramin fra alle andre produkter du kan kjøpe i Norge?

Quramin skille seg ut fra alle andre kosttilskudd og har en unik sammensetning av nøye utvalgte ingredienser som jobber i harmoni for å gi deg en komplett lindring av leddplager. Hver ingrediens er valgt ut for sine dokumenterte helseeffekter, og kombinasjonen av disse skaper en kraftpakke av fordeler.

Her er bare noen få av ingrediensene.

  1. Svart hvitløk: Denne spesielle varianten av hvitløk har vist seg å ha betennelsesdempende egenskaper og kan bidra til å lindre leddsmerter.
  2. Brennesle: Brennesle har tradisjonelt blitt brukt for å lindre betennelse i leddene og forbedre leddfunksjonen. Ved å inkludere brennesle i Quramin, gir vi deg en naturlig måte å støtte leddene på.
  3. Boswellia serrata: Denne unike ingrediensen er kjent for sine betennelsesdempende egenskaper. Ved å redusere betennelse i leddene, kan Quramin bidra til å lindre smerte og ubehag.
  4. Marint magnesium: Magnesium spiller en viktig rolle i opprettholdelsen av sunne ledd og bidrar til å redusere muskelstivhet. Ved å inkludere marint magnesium i Quramin, sørger vi for at du får det nødvendige mineralet for å opprettholde smidige og sterke ledd.

Bestill Quramin - Nå kun 296,-

Hele livet har Marit slitt med vonde hofter

Til tross for at jeg har byttet begge hoften hadde jeg vondt i kroppen som gjorde at dagene ble vanskelige.

Høsten 2022 ble hun anbefalt å prøve Quramin, og bestemte seg for å gi det en sjanse.

Et hardt liv på småbruket

Marit Andersen (62 ) i Rygge har utallige ideer for det lille småbruket sitt. Hele våren og sommeren går med til å jobbe på det lille bruket, og når høsten kommer lager hun sider, saft, krydder og grønnsaksblandinger for hele vinteren.

Jeg skulle gjort så mye mer! Men vondter og plager i kroppen har satt store begrensninger på alt jeg har ønsket å gjøre på småbruket mitt.

– Merket at leddene samarbeidet bedre og at jeg rett og slett fungerte bedre enn jeg har gjort tidligere, sier hun.

Har ikke hatt vondt i kroppen, så noe bra har den pillen tydeligvis gjort.

«Før var jeg stiv som en stokk og vaglet over tunet på småbruket mitt».

Nå som kroppen fungerer igjen kan jeg jobbe lange dager, og det passer meg bra, slår hun fast.

«Etter at jeg begynte med Quramin får jeg spørsmål om jeg går på Duracell-batterier, og det kan nok virke slik, sier hun og ler.»

Bestill Quramin - Nå kun 296,-

Hva kan du forvente ved å bruke Quramin?

Quramin er en sammensetning av helt unike nye urter som Svart Hvitløk, Boswellia Serrata og ikke minst godt kjente Brennesle, norges mest næringsrike urt.  Sammen med en rekke andre urter,vitaminer og mineraler du trenger vi har tenkt på hele helsen din. Du vil kjenne mindre plager i ledd, mer energi og en velvære. Quramin er laget med helt unik og effektive naturmidler, som trenger tid i kroppen for å fungere. Derfor er den største og viktigste effekten vil du få på sikt, gjennom en unik beskyttelse på hele 5 viktige virkeområder i kroppen. Dette er kosttilskuddet du vil ta fast hver eneste dag!

80 år og bruker disse hver dag. Leddene mine er kjempebra,nå. Tar den hver dag

Berit

Jeg har slitasje i leddene i knærne mine. Det har hjulpet meg

Sigrun

Det har fungert på meg 🙂

Anne

Akkurat nå får du også med Melatonin til en verdi av 199!

Vi vet at helse henger sammen med en god natts søvn. Ved kjøp av Quramin får du med Melatonin gratis.

Bestill et naturlig effektivt og sikkert produkt. Betal KUN 296 for 2 mnd forbruk,-

Du mottar 60 dager forbruk av Quramin + Melatonin i velkomstgave, som gir bedre søvnkvalitet. Pakken du mottar har en total verdi på 846,-, men du betaler kun 296. Nå spanderer vi også frakten.

Vi levere produktet med faktura rett i postkassen. På denne måten er du helt sikker på at du mottar varen som forventet før du betaler.  Videre koster Quramin kun kr 296 i mnd og du får levering hver andre mnd med en faktura på kun kr 598,- frakt.  Det er naturligvis ingen bindingsstid og du kan si opp når som helst gjennom mail (kundeservice@quramin.no)  eller telefon til vårt kundesenter i Porsgrunn (24 20 02 01) .

Vi mener Norge er kvalitet og alt ved Quramin er derfor 100% norsk i alle ledd. Vi støtter norske arbeidsplasser. utvikling, produksjon, lager, utsendelse og kundeservice driftes alle i Norge.

Prøv Quramin i dag, vi er helt sikker på at du blir fornøyd. Vår kundeservice har også fått 4,8 stjerner av egne kunder.  Du kan derfor være sikker på at vi hjelper deg uansett spørsmål.

Bestill Quramin - Nå kun 296,-

Quramin pilleeske

BLACK FRIDAY 49,-*

SIKRE VINTERHELSEN

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet