Ekspert anbefaler dette for ledd-og benplager

Illustrasjonsbilde til sak-

Stein Flaatrud

Noen medisinske urter er naturlig betennelsesdempende

Naturterapeurt Stein Flaatrud er en kjent foredragsholder og skribent innen kosthold og ernæring. Han jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi.

_ -

Heldigvis er det ikke mer enn 1 % av befolkningen som lider av kroniske leddplager. Det skremmende tallet er at 1 million nordmenn sliter seg gjennom hverdagen med hovne -stive og vonde ledd. Jeg har stor suksess med urteekstraker som naturlig reduserer disse plagene, sier Stein Flaatrud.

Stein Flaatrud gir oss her et innblikk i de urtene han mener har best effekt.

Prøv Quramin

Boswellia serrata, det opplagte valget

_ -

Boswellia serrata, også kjent som Indisk frankincense eller Indisk salitre, er en viktig urt i Ayurvedisk medisin. Hvitløk inneholder +70 aktive stoffer med terapeutisk virkning vist i mer enn 2 000 vitenskapelige studier. Den har lenge vært brukt for å behandle leddgikt og betennelsestilstander.

Den ekstraheres fra harpiksen til Boswellia serrata og brukes i India ikke bare for betennelse, men også andre lidelser.

Brennesle – næringsrik og betennelsesdempende

_ -

Brennesle har historisk blitt brukt i urtemedisin, inkludert av gamle egyptere og romerske tropper. Ny forskning viser dens betennelsesdempende egenskaper.

Betennelse er kroppens respons på infeksjoner, og brennesle inneholder stoffer som reduserer inflammatoriske hormoner. Studier viser at brennesle kan redusere plager.

**Annonse**

Svart hvitløk ekstrakt har en betennelsesdempende effekt

_ -

Svart hvitløk ekstrakt er en nyvinning mot betennelse. Den reduserer produksjonen av pro-inflammatoriske stoffer, kontrollerer betennelse og beskytter cellene. Antioksidanter i ekstraktet nøytraliserer skadelige frie radikaler som fører til betennelse.

For lite Magnesium kan lede til betennelse

Magnesiummangel kan øke betennelse. Normalt transporteres kalsium inn i celler og ut igjen med hjelp av magnesium. Magnesiummangel kan føre til kalsiumansamling og dårlig cellemiljø, potensielt resulterende i betennelse. Balanse gjenopprettes når magnesium hjelper cellene å kvitte seg med overflødig kalsium, redusere betennelse og forbedre cellenes tilstand.

Prøv Quramin

Leddsmerter kan variere i intensitet og varighet

Leddsmerter kan være akutt og gå over i løpet av få dager, eller de kan være kroniske. Symptomene på leddbetennelse vi være hevelse, smerter, stivhet og noen ganger varme. Ut ifra symptomene kan det være vanskelig å slå fast i hva som skylder betennelsen i leddet. Symptomene på leddgikt kommer ofte gradvis.  Mange opplever at plagene varierer over tid, og at perioder med mye plager avløses av perioder med få plager.  Med riktig behandling kan symptomer og ubehag reduseres betraktelig.

Hele livet har Marit slitt med vonde hofter

Til tross for at jeg har byttet begge hoften hadde jeg vondt i kroppen som gjorde at dagene ble vanskelige.

_ -

Høsten 2022 ble hun anbefalt å prøve Quramin, og bestemte seg for å gi det en sjanse.

Et hardt liv på småbruket

Marit Andersen (62 ) i Rygge har utallige ideer for det lille småbruket sitt. Hele våren og sommeren går med til å jobbe på det lille bruket, og når høsten kommer lager hun sider, saft, krydder og grønnsaksblandinger for hele vinteren.

_ -

Jeg skulle gjort så mye mer! Men vondter og plager i kroppen har satt store begrensninger på alt jeg har ønsket å gjøre på småbruket mitt.

– Merket at leddene samarbeidet bedre og at jeg rett og slett fungerte bedre enn jeg har gjort tidligere, sier hun.

Har ikke hatt vondt i kroppen, så noe bra har den pillen tydeligvis gjort.

«Før var jeg stiv som en stokk og vaglet over tunet på småbruket mitt».

Nå som kroppen fungerer igjen kan jeg jobbe lange dager, og det passer meg bra, slår hun fast.

«Etter at jeg begynte med Quramin får jeg spørsmål om jeg går på Duracell-batterier, og det kan nok virke slik, sier hun og ler.»

Prøv Quramin

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet