Slitt et helt liv med vonde hofter

Illustrasjonsbilde til sak-

I flere år har Marit slitt med ledd- og benplager. Quramin var hjelpen.

Hatt vonde hofter hele livet

Til tross for at jeg har byttet begge hoften hadde jeg vondt i kroppen som gjorde at dagene ble vanskelige. Høsten 2022 ble hun anbefalt å prøve Quramin, og bestemte seg for å gi det en sjanse.

Et hardt liv på småbruket

Marit Andersen (62 ) i Rygge har utallige ideer for det lille småbruket sitt. Hele våren og sommeren går med til å jobbe på det lille bruket, og når høsten kommer lager hun sider, saft, krydder og grønnsaksblandinger for hele vinteren.

Jeg skulle gjort så mye mer! Men vondter og plager i kroppen har satt store begrensninger på alt jeg har ønsket å gjøre på småbruket mitt.

Prøv Quramin

Har ikke hatt vondt i kroppen

-Merket at leddene samarbeidet bedre og at jeg rett og slett fungerte bedre enn jeg har gjort tidligere, sier hun.

_ -

Har ikke hatt vondt i kroppen, så noe bra har den pillen tydeligvis gjort. «Før var jeg stiv som en stokk og vaglet over tunet på småbruket mitt». Nå som kroppen fungerer igjen kan jeg jobbe lange dager, og det passer meg bra, slår hun fast.

«Etter at jeg begynte med Quramin får jeg spørsmål om jeg går på Duracell-batterier, og det kan nok virke slik, sier hun og ler.» Nå har jeg satt i gang mange nye prosjekter, blant annet skal jeg selv bygge et badebasseng på tomta ler Marit som elsker å svømme.

Hva skiller Quramin fra alle andre produkter du kan kjøpe i Norge?

Quramin skiller seg ut fra alle andre kosttilskudd med en sin unike sammensetning av nøye utvalgte ingredienser som jobber i harmoni for å gi deg en komplett lindring av leddplager. Hver ingrediens er valgt ut for sine dokumenterte helseeffekter, og kombinasjonen av disse skaper en kraftpakke av fordeler. Her er noen av de 10 ingrediensene som gjør Quramin så attraktivt.

Svart Hvitløk

_ -

Er full av antioksidanter som bidrar til normal immunfunksjon og vedlikehold av hjerte

Brennesle

_ -

Nøring som hjelper til å fleksible edd og sener og vedlikeholde hjertehelse. Hjelper til så du føler deg mer energisk. Støtter kroppens vitalitet og immunforsvar

Boswellia serrata

_ -

Ekstrakt av Boswellia Serrata bidrar til å holde leddene komfortable

Prøv Quramin

Ekspert gir sin mening! Ble bedt om å vurdere kvaliteten på produktet

_ -

Med over 40 år i bransjen har han opparbeidet seg en bred kompetanse innen sitt fagfelt.  Stein Flaatrud brenner sterkt for helhetshelsen, og sitter på mye innsikt rundt hvorfor kosttilskudd bør være en viktig del av hverdags helsen vår.

Jeg mener at sammensetningen av vitaminer, mineraler og urter er helt unik på markedet og virker helsefremmende på flere områder i kroppen. Quramin er det best dokumenterte kosttilskuddet jeg har sett sier Stein Flaatrud.

Men husk at alle vitaminer og urteprodukter bør brukes daglig i minst 3 måneder for at det skal ha en effekt.

Tar du Quramin hver dag over tid, vil du helt klart kjenne forskjell, sier Flaatrud.

Prøv Quramin

Har du også lyst til å prøve et effektivt og sikkert produkt? Betal KUN 296,- for 2 måneder forbruk.

Pakken du mottar har en total verdi på 647,-, men du betaler kun 296,-. Nå spanderer vi også frakten.

Du får levert produktet med faktura rett i postkassen. På denne måten er du helt sikker på at du mottar varen som forventet før du betaler. Videre koster Quramin kun kr 296,- i måneden og du får levering hver andre måned med en faktura på kun 598,- frakt.  Det er naturligvis ingen bindingsstid og du kan si opp når som helst gjennom mail (kundeservice@quramin.no)  eller telefon til vårt kundesenter i Porsgrunn (24 20 02 01) .

Norge er kvalitet og alt ved Quramin er derfor 100% norsk i alle ledd. Vi støtter norske arbeidsplasser. utvikling, produksjon, lager, utsendelse og kundeservice driftes alle i Norge.

Prøv Quramin i dag, vi er helt sikker på at du blir fornøyd. Vår kundeservice har også fått 4,8 stjerner av egne kunder. Du kan derfor være sikker på at vi hjelper deg uansett spørsmål.

Prøv Quramin

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet