Vitamin K2 ‒ bidrar til å opprettholde normal benbygning

Har du hørt om K2 vitamin? Supervitaminet er et av de vitaminene mange av oss ikke får nok av gjennom kostholdet. Øker du inntaket av K2 med Quramin vil du også øke hverdagshelsen din, og opprettholde normal benbygning.

Illustrasjonsbilde til sak-

Vitamin K2 virkningsområder

  • Bidrar til å opprettholde normal benbygning

Dette er vitamin K2

K2 vitamin er et fettløselig vitamin som påvirker nærmest alle typer kroppsvev. Det vil si at vitaminet finnes i hjerne, lever, nyrer, muskel, tarm ‒ og i beinvev og bløtvev. Med andre ord: K2 er et essensielt vitamin for store deler av kroppen. 

Den viktigste oppgaven K2 vitamin har er å frakte kalsium til skjelettet og det er nettopp derfor det bidrar til en normal benbygning. Benmassen vår starter å brytes ned fra vi er i 30 årene, så det er lurt å tenke fremover for å forhindre potensielle skader vi kunne ha unngått i fremtiden.  

Bestill Quramin – sikre din daglige K2 vitamin

Hvorfor skal jeg ta kosttilskudd med vitamin K2? 

Kroppen vår produserer nemlig små mengder av vitaminet i tarmen på egen hånd, noe forskere en lang stund trodde var nok, men nå viser det seg at vi har godt av større mengder hver dag. 

K2 vitamin er derimot ikke alltid like enkelt å kun få gjennom hverdagskosten vår. Mest fordi det ikke finnes i mye av maten mange av oss spiser daglig da K2 vitamin som regel kommer fra mattyper vi ikke bruker så mye i Norge. Mange av næringskildene du får K2 vitamin fra er heller ikke like enkle å finne, eller koster mye på det norske markedet. 

Noen eksempler på mat som inneholder K2 vitamin

  • Natto: En tradisjonell japansk rett 
  • Fermentert mat: Som yoghurt og oster ‒ gammelost og muggost
  • Rakfisk 
  • Nyre og lever 

Så dersom du ikke er en skikkelig foodie som elsker å spise gammelost og klippfisk daglig, kan det være idè å bare få K2 vitamin kjapt og enkelt gjennom et kosttilskudd. Da vet du at du har fått dekket det daglige behovet og kan lage favorittretten til middag uten å tenke noe mer på om det er nok ingredienser med K2 vitamin. 

Quramin inneholder K2 vitamin ‒ og mye mer! 

Dersom du ønsker å prøve ut et kosttilskudd som gir deg K2 vitamin pluss 10 andre vitaminer, mineraler og urter, er Quramin det du leter etter. Quramin gir deg 100 mikrogram K2 vitamin – mer enn hva mange andre kosttilskudd vanligvis inneholder, og vil daglig bidra til å opprettholde normal benbygning. 

Den unike miksen Quramin byr på, vil gi deg alt du trenger av vitaminer, mineraler og urter daglig for å leve et sunnere liv. Du får også flere vitaminer enn K2 vitamin som aktivt har en rolle i musklene og skjelettet ditt: Mangan, C vitamin, magnesium, brennesle og Boswellia Serrata er alle sterke bidragsytere til skjelett, muskler og ledd.

Quramin pilleeske

BLACK FRIDAY 49,-*

SIKRE VINTERHELSEN

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet