Ingredienser

Antioksidanter ‒ beskytter deg mot frie radikaler

Antioksidanter er kroppens naturlige militærtropp som hjelper cellene våre i krigen mot fiender som skader kroppen vår. Noen av antioksidantforsvaret produserer kroppen selv, men mange av de må hentes fra kosten vi spiser. Her er litt om hva antioksidanter er, og hvordan du kan sørge for at du får i deg nok hver dag.

Illustrasjonsbilde til sak-

Slik hjelper antioksidanter kroppen din

 • Beskytter mot frie radikaler 
 • Beskytter mot oksidativt stress
 • Beskytter mot sykdom 

Antioksidantenes daglige kamp mot frie radikaler 

Har du hørt om frie radikaler? Det er stoffer kroppen produserer når den forbrenner oksygen og som må nøytraliseres. En oppsamling av frie radikaler kan potensielt skade cellene våre ‒ som arvestoffet vårt, DNA, eller i verste fall muteres til kreftceller. 

Frie radikaler er en naturlig prosess som skjer i kroppen daglig og som antioksidanter nøytraliserer. Det er derimot ytre faktorer som øker produksjonen av frie radikaler. Røyking, stress, forurensing og kremer du påfører huden gjør det vanskeligere for kroppen å få has på den økende produksjonen av frie radikaler, og det er er her påfyll av antioksidanter kommer inn i bildet. 

Hvis vi skal koke det helt ned, beskytter antioksidanter oss mot ulike sykdommer ‒ fra en enkel forkjølelse til hjerte-og karsykdommer.

For det er ikke alltid nok med antioksidantene kroppen lager selv. Gjennom et daglig påfyll med mat rik på antioksidanter, eller kosttilskudd, vil du hjelpe kroppen din med å stå imot skadene som frie radikaler kan forårsake. 

Gode kilder til antioksidanter 

Mange kjenner allerede til blåbær og hvitløk som en kilde til antioksidanter, men visste du at svart hvitløk har dobbelt så mye antioksidanter enn vanlig hvitløk?

Men hvilken mat inneholder antioksidanter? Her er det heldigvis mye å velge mellom! Mange av antioksidantene finner vi i frukt og grønt, og i følge en undersøkelse utført av Norstat viser det seg at kun 11 prosent av oss får i oss de anbefalte 5 om dagen. Derfor kan det være lurt å fylle på antioksidantlageret med et kosttilskudd for å være trygg på at du får i deg nok. 

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Noen eksempler på mat som inneholder antioksidanter er: 

 • Svart hvitløk – inneholder dobbelt så mye antioksidanter enn vanlig hvitløk
 • Ulike bærtyper – blåbær, solbær, jordbær og bjørnebær er noen eksempler 
 • Frukt – ananas, appelsin, druer og plommer 
 • Kakao og mørk sjokolade
 • Nøtter 
 • Grønnsaker – brokkoli, grønnkål og rødkål 
 • Grønn te 
 • Vin 
 • Kaffe 

Som du sikkert ser ‒  listen er lang! Det viktigste er å spise variert kosthold og integrere frukt og grønt inn i hvert måltid hver dag. 

Styrk immunforsvaret med Quramins sterke antioksidanter 

Med Quramin får du to sterke bidragsytere til antioksidantforsvaret ditt: Svart hvitløk og C vitamin

Svart hvitløk er langtidsbehandlet hvitløk med dobbelt så mye antioksidanter enn vanlig hvitløk og har blitt brukt i årtusener mot ulike sykdommer og plager. Den er i tillegg et ypperlig smakstillegg til middagen.

Mange er nok kjent med C vitamins fantastiske bidrag til immunforsvaret vårt, og tyr ofte til det når vi merker at vi brygger på en forkjølelse, men visste du at C vitamin også kategoriseres som et antioksidant? Antioksidantene i C vitamin beskytter cellene våre mot frie radikaler og gjør jernopptak enklere for tarmene. Kombinert gir C vitamin og svart hvitløk deg et godt påfyll av antioksidanter!

Quramin gir deg også 11 andre ulike ingredienser med dokumentert effekt som til sammen forsterker hverandres påvirkning på kroppen.Med en miks av Pellegrino Black Garlic, CORK marint magnesium fra det rene keltiske havet, C vitamin, brennesle, K2 vitamin og Boswellia Serrata forsterker de hverandre for å oppnå optimal effekt ‒ og er i tillegg helt vegansk. 

Et daglig tilskudd av Quramin gir en bedre start på hver dag, og legger grunnlaget for et sunnere liv.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet