Ingredienser

Boswellia Serrata ‒ et urgammelt tre med kvae som bidrar til å holde leddene komfortable

Boswellia Serrata har i tusenvis av år blitt benyttet for helsen. Og er i dag kjent for sine helsebringende egenskaper. Men hva er det med Boswellia som fortsatt gjør den relevant i dag? 

Illustrasjonsbilde til sak-

Boswellia Serratas virkeområder

  • Bidrar til å holde leddene komfortable

Hva er egentlig Boswellia Serrata? 

Mange av oss har kanskje ikke hørt om Boswellia Serrata her oppe i nord, men det er faktisk et tre du finner mye av i ulike land som Nord-Afrika, India og andre områder i Midtøsten. Treet kan vokse både i fuktig tropisk klima og tørr teakskog, og kan bli opptil 9-15 meter høyt. De duftende blomstene er vakre og hvite med rosa detaljer som vokser i små klaser. 

Prøv Quramin i 2 mnd. for kun 199,-

Boswellia Serrata er blant annet kjent som indisk røkelsestre fordi det ofte brukes i religiøse seremonier, men er nok aller mest kjent for sine egenskaper for å ta vare på helsen. 

Boswellia Serrata sine egenskaper finnes i harpiksen 

Ingredienser -

Hemmeligheten til disse fantastiske kvalitetene ligger i harpiksen ‒ eller kvaen ‒  til Boswelliatreet. Harpiksen hentes ut av treet og tørkes til en gummiaktig bit med en varm gulfarge. Høstingsprosessen skjer med den største forsiktighet for å beskytte Boswellia treet mot permanente skader som hindrer videre vekst. 

Mange brukte den også til å dempe sår hals og munnsår takket være den antiseptiske effekten til Boswelliaharpiks. Selv i dag, flere tusen år senere, benytter man harpiksen for å holde leddene komfortable. 

Bestill Quramin – ingen binding

Effekten urteekstrakten fra Boswellia serrata har ifølge flere kliniske studier vist seg å bidra til å opprettholde komfortable ledd. 

I et sammendrag av elleve ulike studier utført i 1996 i Tyskland, rapporterte pasienter at de opplevde at Boswellia Serrata bidro til å holde leddene komfortable i langt større grad en placebo gruppene. Lignende studier utført i senere år har vist lignende effekter.

Høst fordelene av Boswellia Serrata med Quramin

Quramin gir deg muligheten til å få den gode effekten av Boswellia Serrata hver dag. 

Med Quramin får du Boswellia Serrata kombinert med 10 andre viktige vitaminer, mineraler og urter som til sammen:

  • Bidrar til å holde leddene komfortable
  • Hjelper til så du føler deg mer energisk
  • Hjelper til å vedlikeholde hjertehelse
  • Støtter kroppen immunforsvar

Den unike miksen av Boswellia Serrata, Pellegrino svart hvitløk, C-vitamin, brennesle, K2-vitamin og CORK marint magnesium forsterker hverandre for å oppnå optimal effekt, og er i tillegg vegansk. 

OBS! Dersom du er gravid eller prøver å bli gravid, anbefales det ikke å ta tilskudd med Boswellia Serrata da det ikke finnes nok studier på dette området.

Les mer om Quramins ingredienser

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet