Ingredienser

Brennesle ‒ ugresset som hjelper til å føle deg mer energisk.

Visste du at ugresset du har unngått så godt du kan mesteparten av livet, er en glemt medisinsk hemmelighet som gror rett bak huset i nærmeste grøftekant.

Illustrasjonsbilde til sak-

Den mest næringsrike planten i norsk natur

Før vi hadde tradisjonell medisin, var naturen den nærmeste kilden til å få noe som helst form for lindring mot diverse helseplager som oppstår i løpet av et liv. Selv om brennesle i dag (Urtica dioica) er stemplet som et ugress som brenner, er det viktig å ikke la skinnet bedra. Dette er faktisk en av de mest næringsrike plantene norsk natur har å by på ‒ ingen annen plante kan konkurrere med neslen når det kommer til mengder vitaminer og mineraler.

Prøv Quramin 2 mnd for kun 199,-

I mange tusen år hadde brenneslen mange bruksområder, og var i bunn og grunn en superplante som vi benyttet oss av i ulike områder i livet. Etter en lang og mørk vinter ville de bruke brenneslen for å føle seg mer energisk og få i gang i kroppen da den er rik på proteiner, C-vitamin, jern, magnesium, kalium og silisum.

I gamledager var et vanlig kjerringråd for de med revmatiske plager å rulle rundt i neslebusker ‒ den brennende irritasjonen skulle visst gjøre de revmatiske smertene mindre. Kanskje ikke et råd man bør følge i dag.

Ingredienser -

Heldigvis behøver ikke et møte med brenneslen å være smertefullt. Plantens allsidighet gjør at du kan lage alt fra te, suppe og pesto, eller bruke de grønne bladene til samme bruksområdene som spinat. Den brennende effekten forsvinner heldigvis under oppvarming.

Du kan også gi plantene dine en god dose gjødselvann laget av brennesler ‒ helt økologisk og gratis!

Quramin gir deg kraften fra brenneslen i en liten kapsel

Selv om bennesle er kraftig kilde til mange verdifulle vitaminer og mineraler, er det ikke nødvendigvis så enkelt å skulle gå ut å plukke nesler med brennende kvaliteter hver dag.

Med Quramin vil du få et daglig tilskudd av brennesle, kombinert med ti andre unike vitaminer, mineraler og urter som til sammen bidrar til å holde leddene komfortable, hjelper til med å føle deg mer energisk, støtter kroppens vitalitet og immunforsvaret, hjelper til å vedlikeholde hjertehelsen.

Den helt spesielle miksen av Pellegrino svart hvitløk, CORK marint magnesium fra det rene keltiske havet, C-vitamin, brennesle, K2-vitamin og Boswellia Serrata forsterker hverandre for å oppnå optimal effekt, og er i tillegg vegansk.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet