Ingredienser

Mangan ‒ bidrar til å opprettholde normale knokler

Vet du hvorfor mangan er viktig for kroppen din? Vi kun trenger en liten mengde mangan i kroppen, Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler. Her kan du lese mer om hvorfor.

Illustrasjonsbilde til sak-

Mangans virkningsområde

  • Bidrar til å opprettholde normale knokler 

Hvorfor er mangan så viktig? 

Det er ikke alltid like lett å ha full oversikt over alle vitaminer og mineraler kroppen vår trenger, og spesielt hvorfor vi trenger det. Og det er i hvert fall ikke noe enklere å vite om vi får i oss nok hver dag ‒ med mindre du tar et kosttilskudd hvor de ulike doseringene allerede er målt opp og gjort klart. Kanskje mangan er en av disse mineralene du egentlig ikke kan så mye om?

Mangan er først og fremst et viktig sporstoffmineral og et antioksidant du trenger å innta daglig for å unngå mangler, fordi det ikke produseres naturlig i kroppen vår. Det finnes rundt 10 – 20 milligram med mangan i kroppen vår som fordeles til benbygningen, bukspyttkjertelen, leveren, nyrene og hjernen. Mangan er viktig for flere av enzymprosessene i kroppen og sørger blant annet for normal dannelse av knokler og bindevev.

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Mangan bidrar til å opprettholde normale knokler.

Den høyeste konsentrasjonen av mangan (mellom 25- 40 prosent) er lokalisert i benmassen og er ‒ sammen med andre mineraler som magnesium ‒ viktige byggesteiner i skjelettet. I tillegg bidrar mangan til utviklingen av normalt bindevev som beskytter, støtter, styrker og binder alle organer sammen. Bindevev er også viktig for sener og leddbånd som gjør leddene våre myke og bevegelige. 

Sikre mangan inntak med Quramin 

Med kosttilskuddet Quramin får du mangan kombinert med flere vitaminer, mineraler og urter som kan være utfordrende å få nok av i løpet av hverdagen. 

Quramin inneholder nemlig 11 ulike ingredienser med  dokumentert effekt som til sammen forsterker hverandres påvirkning på kroppen. Skaff deg den helt unike miksen av svart hvitløk, Boswellia serrata, brennesle, CORK marint magnesium, K2 vitamin, D3 vitamin, C vitamin, B12, B1 og B6.

Ble du nysgjerrig på Quramin? 

Bestill Quramin – ingen binding

Mangan i kosthold

Den anbefalte dosen fra Europeiske myndigheter for voksne er 3 milligram daglig. Spiser du et sunt og variert kosthold, vil det mest sannsynlig gi deg en god mengde mangan daglig. 

Mat som inneholder mangan
  • Hvetekli 
  • Fullkornsprodukter
  • Nøtter 
  • Tørkede belgfrukter som erter og bønner 
  • Te 

Er du usikker om du får i deg et godt nok inntak av mangan, er det lurt å ta et kosttilskudd for å være på den sikre siden. 

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet