Ingredienser   Quramin

Plaget med kramper i leggene? Magnesium fra Quramin hjelper deg

Har smertefulle muskelkramper i leggen vekket deg midt på natten? Det er du ikke alene om. Leggkramper er et vanlig fenomen mange opplever etter trening og når de blir eldre, men finnes det noen måter å bli kvitt de vonde leggkrampene? 

Illustrasjonsbilde til sak-

Hva er muskelkramper og hvorfor får vi det? 

Aller først: muskelkramper er sjelden farlig, men det kan være plagsomt og noen ganger veldig vondt. Dersom du er usikker på om noe er alvorlig galt, tar du kontakt med fastlegen din for å utelukke underliggende sykdom. 

Leggkramper er en type muskelkrampe og er en sammentrekning i leggmuskulaturen, både foran og bak. Krampen oppstår ofte plutselig og helst om natten  ‒ med andre ord; ikke en særlig behagelig måte å våkne på. For mange kan det bli et såpass stort problem at det går utover nattesøvnen, som igjen rammer resten av hverdagshelsen. Lignende kramper kan også oppstå i låret eller foten. 

Det er vanskelig å fastslå akkurat hvorfor leggkramper oppstår, men det finnes noen gjennomgående årsaker til hvorfor vi får dem. 

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Noen årsaker til leggkramper kan være:

  • Muskeltretthet  ‒ som ofte oppstår etter hard trening 
  • Alder over 60 år
  • Graviditet
  • Mangel på mineraler, som magnesium 
  • Problemer med blodsirkulasjonen 
  • Diabetes
  • Åreknuter 

Dersom du opplever intense smerter i leggen kombinert med at den blir rød og hoven, og at du får feber, bør du ta kontakt med legevakt eller lege. 

CORK marint magnesium fra Quramin tar knekken på leggkrampene 

Ingredienser -

Mange som opplever muskelkramper kan ha magnesiummangel uten å vite det. Ettersom magnesium spiller en nøkkelrolle for overføringen av nervesignaler til musklene, vil en hard treningsøkt kombinert med magnesiummangel ofte føre til smertefulle muskelkramper. Når vi svetter mister vi også et høyere nivå av magnesium enn vi vanligvis gjør.

Magnesium produseres ikke i kroppen og må derfor fåes gjennom maten vi spiser. Dessverre er det mye av matavlingene våre som har redusert magnesiuminnhold. Andre grunner til mangel er kronisk sykdom og medisiner. 

Les mer om magnesium

Vi kan i teorien måle magnesiumnivået vårt gjennom en blodprøve, men det er også vanskelig å måle eksakt mengde, noe som igjen gjør det vanskelig å stadfeste mangel. 

Cork marint magnesium i Quramin er høstet fra det urørte irske havet og har 2 – 4 ganger høyere magnesiumopptak sammenlignet med magnesium Carbonate, magnesium Citrate, magnesium Lactate, magnesium Chloride, magnesium Sulphate. Slik vil CORK marint magnesium være en god bidragsyter til å bli kvitt muskelkramper og leggkramper. 

Magnesium gir også helsefordeler som å beskytte hjertet ditt og øke energinivået. 

Quramin inneholder en helt spesiell miks av 11 vitaminer, mineraler og urter som tilsammen:

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet