Ingredienser

Vitamin B12 ‒ Quramin sikrer B12 inntaket og bidrar til normal energiomsetning

Du har kanskje allerede hørt om vitamin B12? Vet du hva det gjør?

Illustrasjonsbilde til sak-

B12 sine virkeområder 

  • Bidrar til normal energiomsetning

En av de viktigste tingene B12 gjør for deg, er å bidra til normal energiomsetning. Mange som har for lite vitamin B12, eller ligger helt på grensenivået, opplever laber energi, tretthet og lett nedstemthet. 

Tar du Quramin daglig, vil du opprettholde et sunt nivå av vitamin B12, og bidrar til at kroppen din har energi til dine daglige gjøremål. 

Vitamin B12 ‒ for nervene våre og celledeling

Vitamin B12 er navnet vi kjenner på stoffet kobalamin og er vannløselig ‒ noe som vil si at kroppen din ikke produserer det selv og at vi må få det gjennom maten vi spiser. 

B12 vitaminet spiller en rolle i omdannelsen av fett og enkelte bestanddeler av protein. Det bidrar til at nervene skal nydannes og fungere optimalt, for celledelingen og for å danne nye røde blodlegemer. 

Ettersom det er et vannløselig vitamin er det heller ingen fare for å få i seg for mye. Skulle du få i deg mer enn kroppen trenger, vil det ganske enkelt skilles ut gjennom urinen. Du kan derfor helt trygt ta tilskudd som Quramin hver eneste dag, selv om du spiser animalske produkter.

Få de viktige B vitaminene med Quramin – 100% vegansk

Vitamin B12-mangel er et av de vanligste manglene 

Vitamin B12 er et av de vitaminene det er vanligst å ha mangel på. Fordi B12 er vanligst å finne i animalske produkter som kjøtt, fisk, meieriprodukter og egg, vil det være utfordrende for de som har et lavere inntak av disse næringskildene. 

For de som spiser vegansk, vegetarisk eller som har allergi mot melk eller egg, kan det være vanskelig å få i seg nok B12, fordi mange kosttilskudd bruker B12 fra animalske produkter. Vegansk B12-supplementer er også dyrt og vanskelig å finne. 

Det er også andre faktorer som kan bidra til mangel på akkurat dette vitaminet. For eksempel er de med mage-tarm-sykdommer som morbus chron og cøliaki ekstra utsatt. Det er også enkelte medisiner som kan hemme opptaket av B12, som for eksempel antiepileptika, reseptbelagte syrenøytraliserende legemidler, protonpumpehemmere eller metformin. Tar du noen av disse medisinene, eller er over 60 år og har symptomer på B12-mangel, kan det være lurt å ta tilskudd.

En annen faktor som spiller inn på B12-opptaket ditt er høyt alkoholinntak over tid.

Prøv Quramin 2 mnd for kun 199,-

Symptomene du kan se etter 

Om det er snakk om relativt nylig utviklet mangel på B12 vitamin vil tretthet, tungpust og hjertebank være de vanligste symptomene. 

Ved langvarig mangel er det flere som opplever nummenhet, eller følelsen av at hender og/eller føttene ”sovner”. Du kan også oppleve nedsatt evne til å føle vibrasjon i føttene og gangbesvær. Skulle du ha slike symptomer, er det viktig å oppsøke en lege slik at du kan ta en blodprøve for å sjekke status.

Ved langvarig mangel på vitamin B12 kan man utvikle anemi. Eller sagt litt mer folkelig; blodfattig. Grunnen til dette er at kroppen er avhengig av B12 for å frakte oksygen rundt i blodet. Langvarig mangel på vitaminet kan være alvorlig, og gi permanente skader på nervesystemet.

Quramin ‒ den mest aktive formen for vitamin B12 og er 100 % vegansk

For at kroppen vår skal fungere optimalt er vi avhengige av en rekke vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Vi skal ikke ha for lite av noe, men heller ikke for mye. For de aller fleste som spiser normalt og variert, er ikke vitaminmangel noe stort problem. Likevel er det slik at enkelte kosthold og dietter kan gjøre det vanskeligere å få i seg det man trenger.

Det kan også være enkelte sykdommer eller medisiner som påvirker kroppens opptak av ulike vitaminer. I Quramin får du vitamin B12 kombinert med 10 andre vitaminer, urter og mineraler som alle bidrar til din helse.

B12 vitaminet i Quramin er hentet fra metylkobalamin, som regnes som den best opptakelige og mest aktive formen for B12. Metylkobalamin blir naturlig fremstilt med fermentering og er umiddelbar biotilgjengelig og 100% vegansk ‒ noe alle ingrediensene i Quramin er, forresten. 

Bakgrunnen for Quramin, var at vi ønsket å skape et komplett tilskudd som kunne tas av alle, og dekke de fleste behov. Derfor var det også viktig å tilsette de vitaminene vi vet at enkelte sliter med å få i seg nok av.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet