Ingredienser

Svart hvitløk ‒ bidrar til normal immunfunksjon og vedlikehold av hjertet.

Uansett om du er ekspert eller helt grønn på de unike kvalitetene svart hvitløk har å by på, vet vi at helsefordelene er mange. Ikke bare er den en nydelig ingredients til maten vår, men den kan også bringe et flust av helseegenskaper dersom du spiser det regelmessig.

Illustrasjonsbilde til sak-

Svart hvitløks virkeområder 

 • Vedlikehold av hjertet
 • Bidrar til normal immunfunksjon
 • Vedlikehold av normalt kolesterolnivå

Svart hvitløks mange helsefordeler

Svart hvitløk er vanlig hvitløk som har blitt eksponert for en passe høy varme over en lengre periode, og koster cirka like mye som trøfler hvis  du kjøper det på butikken. Med sine røtter fra Korea har hvitløken vært en kilde til god helse flere steder i verden i flere tusen år. For selv da visste de hvilke typer mat som gjorde godt for kroppen. Mange av medisinene de brukte den gang hentet de fra naturens mange helsebringende egenskaper.

Svart hvitløk var kjent for å bekjempe forkjølelser og til å forbedre immunforsvaret.

Svart hvitløk kan bidra positivt til mange av kroppens funksjoner. Mye av dette er takket være at den inneholder dobbelt så mange antioksidanter enn normal hvitløk.

Nyhet! Få din daglig dose svart hvitløk med Quramin

Selv om svart hvitløk er utrolig godt, er det kanskje en utfordring å skulle spise det hver dag. Det krever tross alt tilberedningstid, spesielt om du også skal fermenter den selv. Kjøper du det for å dekke et dagsbehov, kan det fort bli dyrt og tungvint ettersom det ikke selges overalt.

Prøv Quramin for kun 199,-

Quramin byr på en svart hvitløkstype kalt Pellegrino Black Garlic, kombinert med ti andre unike vitaminer, mineraler og urter som til sammen:

 • Bidrar til komfortable ledd
 • Hjelper til å føle deg mer energisk
 • Bidrar til vedlikehold av hjertet
 • Bidrar til normal immunfunksjon

Den helt spesielle miksen av Pellegrino Black Garlic, CORK marint magnesium fra det rene keltiske havet, C-vitamin, brennesle, K2-vitamin og Boswellia Serrata forsterker hverandre for å oppnå optimal effekt. Alle ingrediensene er også 100 % veganske.

Slik lager du svart hvitløk hjemme

I tillegg til å være en super kilde til antioksidanter er svart hvitløk en skikkelig god smakstilsetter til middagen. I motsetning til vanlig hvitløk sin mektige smak som også henger igjen timesvis, har svart hvitløk en søtere, mildere og nesten karamellisert kvalitet over seg.

Les mer om ingrediensene i Quramin

Den kan også være en god erstatning for deg med følsom mage som helst styrer unna hvitløk. Du får nemlig ikke det samme, negative symptomene etter et måltid med svart hvitløk.

Svart hvitløk kan knuses med olje og smøres på brødskiven, puttes i sauser til fisk og kjøtt, lag en nydelig pastasaus. Eller så kan du faktisk bare spise det som snacks. Og så er det fint å tenke på at alle antioksidantene du får i deg mens du spiser et deilig, hjemmelaget måltid.

Svart hvitløk lages med varme, tid og en god dose tålmodighet.

Oppskrift til svart hvitløk

Du trenger

 • Fersk, hel hvitløk (gjerne flere enn èn)
 • Slow-cooker eller riskoker med “keep warm” funksjon
 • Rist av bambus eller trepinner
 • Plastfolie
 • Aluminiumsfolie

Slik fermenterer du hvitløken

 1. Først! Sørg for at all hvitløken er ren.
 2. Legg en rist av bambus eller trepinner i bunn. Dette er for at hvitløken ikke skal komme nær bunn.
 3. Pakk hvitløken inn i lag med plastfolie som du så dekker med aluminiumsfolie
 4. Sett riskokeren på “keep warm” funksjonen eller 70 varmegrader
 5. Sett riskokeren ute et sted slik at du slipper at hele huset lukter hvitløk.
 6. La det fermentere til den blir helt svart ‒ dette kan ta fra fire uker til to måneder, men da har du hvitløk for en lang periode, og du sparer en del mer enn hvis du kjøper det på butikken.
Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet