Ingredienser

Vitamin B1, B6 og B12 ‒ 3 viktige B vitaminer

B vitaminer er en felles betegnelse for 8 ulike vannløselige vitaminer. De har alle viktige egenskaper for kroppens funksjon og helse, men hvert vitamin bidrar med ulike ting. I Quramin har vi valgt å tilsette vitamin B1, B6 og B12 ‒ og det er det flere gode grunner til!

Illustrasjonsbilde til sak-

Disse tre vitaminene utfyller hverandre og bidrar til normal hjertehelse, redusert tretthet og utmattelse, normal energiomsetning samt dannelsen av røde blodceller.

Alle tre er vannløselige, men spesielt for B12 er at kroppen lagrer dette, og kan bruke flere år på å tømme lagrene helt. Vitamin B12 lagres i leveren, men det er ingen fare om kroppen får for mye. Overskuddet skilles nemlig ut med urinen.

Få de viktige B vitaminene med Quramin – 100% vegansk

Vitamin B1 ‒ forvandler karbohydrater til energi

Dette vitaminet er spesielt kjent for å være viktig for energistoffskiftet vårt, og spiller en stor rolle for energiomsetningen av karbohydrater til glukose.

Når du spiser karbohydrater fra for eksempel brød, pasta eller frukt, må kroppen omdanne dette til glukose (eller druesukker) for at kroppen skal kunne utnytte energien. Når glukosen forbrennes i kroppen, dannes det energi som er essensiell for at muskler, hjerne og hjerte skal fungere som det skal.

Vitamin B1, og så kjent som tiamin, finnes naturlig i matvarer som for eksempel kjøtt, grove kornprodukter og belgfrukter. Dersom du drikker mye kaffe eller alkohol, kan dette påvirke vitaminet, og du vil være mer utsatt for mangel på B1.

B1 VITAMIN BIDRAR TIL NORMAL HJERTEHELSE

Vitamin B6 bidrar til å omdanne fett og proteiner

Vitamin B6 er navnet vi kjenner på stoffet pyridoxin. Slik som vitamin B1 er viktig for å omdanne karbohydrater, spiller B6 en viktig rolle for å omsette proteiner, fett og kjernesyrer (DNA). Vitamin B6 er også følsomt, og brytes lett ned.

Det påvirkes blant annet av steking, koking, konservering, alkohol og det kvinnelige kjønnshormonet østrogen. Det finnes også en del medisiner som kan påvirke kroppens evne til å ta opp B6. Vitaminet finnes naturlig i kjøtt, fisk og fjærkre, men også i grove kornprodukter.

B6 VITAMIN BIDRAR TIL REDUSERT TRETTHET OG UTMATTELSE.

Kjøp Quramin

Vitamin B12 ‒ essensielt for nerver og celledeling

Vitamin B12 spiller en viktig rolle i omdannelsen av fett og enkelte bestanddeler av protein, og er navnet vi kjenner på stoffet kobalamin. Det er også nødvendig for at nervene skal nydannes og fungere optimalt, for celledelingen og for å danne nye røde blodlegemer. Mangel på B12 fører ofte til anemi, eller det vi kjenner som blodmangel. De som mangler B12 kan ofte merke slapphet, tretthet, blek hud og i noen tilfeller hjertebank.

Mange kosttilskudd bruker vanligvis B12 fra animalsk føde, noe som kan utsette spesielt vegetarianere og veganer for B12-mangel. Matvarer som er kjent for å være rike på vitaminet er for eksempel lever, rødt kjøtt, fisk og meieriprodukter.

I Quramin bruker vi B12 fra metylkobalamin. Dette regnes som den best opptakelige og mest aktive formen for B12. Metylkobalamin blir naturlig fremstilt med fermentering og er umiddelbar biotilgjengelig og 100% vegansk.

Quramin gir deg viktige vitaminer, mineraler og urter

Som du sikkert skjønner etter å ha lest om de ulike B vitaminene som er å finne i Quramin, spiller de alle essensielle roller for at kroppen vår skal fungere godt. Vi trenger B vitaminer for å ha bra både fysisk og psykisk.

I Quramin er det dessuten 11 andre viktige vitaminer, urter og mineraler som sammen utgjør en helsefremmende bombe! Alle bestanddelene er 100 % veganske, glutenfrie og melkefrie. Derfor kan du trygt bruke Quramin uansett hvilket kosthold eller allergier du har.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet