Ingredienser

Vitamin B6 ‒ Reduserer tretthet og utmattelse

Av våre åtte ulike B vitaminer, er det B6 og B12 du trenger for å holde energinivået oppe. Så dersom du føler deg mye trøtt og sliten, kan det være lurt med et tilskudd daglig.

Illustrasjonsbilde til sak-

Hva er vitamin B6? 

Som flere av B vitaminene, har B6 med energiomsetning å gjøre i form av å omdanne karbohydrater og proteiner om til energi. Kroppen trenger det også for å lage røde blodceller som er det viktigste mediet for å transportere oksygen rundt til alle organer og kroppsdeler. 

B6 vitaminet er vannløselig – som vil si at kroppen vår ikke produserer det selv og trenger et regelmessig påfyll for å holde nivåene oppe. Det betyr også at det er et vitamin som skiller ut i urinen vår og at det er nærmest umulig å ta en overdose. 

Mange av B vitaminene er følsomme vitaminer som lett brytes ned av høyt alkoholinntak eller kaffe, og blir ødelagt hvis vi lager mat på høy temperatur. Derfor er det større sannsynlighet for at vi får for lite B vitaminer versus for mye.

En annen egenskap som gjør akkurat dette vitaminet så viktig for oss, er måten det påvirker humøret vårt og hvor opplagte vi føler oss. Det er helt nødvendig i omdanningsprosessen av en del aminosyrer til monoaminer. Monoaminer er signalstoffer i hjernen, som for eksempel serotonin og dopamin, som blant annet påvirker humøret og andre deler av menneskers psykologiske funksjon. 

Flere roller B6 vitamin spiller i kroppen er

 • Bidrar til å regulere hormonbalansen 
 • Påvirker immunforsvarets normale funksjon 
 • Lager antistoffer, hormoner og signalstoffer i nervessystemet 

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Hvor får jeg vitamin B6? 

Det finnes heldigvis mange kilder til B6, fordi det eksisterer i nesten alle matvarer – og aller mest i forskjellige typer kjøtt. Du finner det også i flere typer grønnsaker og er dermed et vitamin som er lett tilgjengelig for alle ‒ også om du er vegetarianer eller veganer. 

Her er noen matkilder til B6 vitamin

 • Kjøtt 
 • Kornvarer
 • Paprika 
 • Banan 
 • Grønnkål 
 • Avocado

Les mer om Quramins ingredienser

Ingredienser -

Hvis du er usikker på om du spiser variert nok eller av andre grunner skulle mangle nok B vitaminer i kosten, er det alltid smart å supplere med et tilskudd ‒ som Quramin. Hvis ikke kan det bli skadelig over tid. 

Symptomer på mangel kan være

 • Anemi
 • Depresjon
 • Kramper

Quramin øker energinivået ditt med B6 vitamin og mye mer! 

Tar du Quramin daglig vil du få hele 11 ulike vitaminer, mineraler og urter i en tablett ‒ hvor hele 4 ingredienser er inkludert for å øke energinivået. Brennesle, Magnesium, B6 vitamin og B12 vitamin er ingredienser som bidrar til å øke energiomsetningen hver gang du tar Quramin. 

De 11 vitaminene, mineralene og urtene er en unik sammensetning som gjør følgende for kroppen din:

Alle ingredienser er 100 % veganske, glutenfrie og melkefrie, slik at du trygt kan innta Quramin uansett hvilket kosthold eller allergier du har. 

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet