Ingredienser

Vitamin C ‒ beskytter cellene mot oksidativt stress

Om ikke det mest kjente vitaminet, så er vitamin C garantert et av de mest kjente vitaminet vi vet om. Som et antioksidant hjelper vitamin C immunforsvaret vårt, bidrar til jernopptak og hjelper til så du føler deg mer energisk.

Illustrasjonsbilde til sak-

Vitamin C sine virkningsområder

  • Bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for blodkarenes normale funksjon.
  • Bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for knoklenes normale funksjon.
  • Bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

En god antioksidant

Du visste kanskje at C vitamin egentlig er et antioksidant? Mange av oss har allerede som vane for å kjøpe tilskudd med C vitamin når vi kjenner at vi brygger på en forkjølelse, men forskning viser at det er mange andre grunner til å ta det hver dag.

Som et antioksidant beskytter C vitamin kroppen fra oksidativt stress ved å nøytralisere de reaktive oksygenforbindelsene. Oksidativt stress er i utgangspunktet en helt naturlig prosess som foregår når cellene våre forbrenner energi fra mat, næringsstoffer og oksygen. Denne prosessen skader oss ikke når kroppen er i balanse og vi har nok antioksidanter. Det er når frie radikaler blir for mye for antioksidantforsvaret å håndtere på èn gang at det blir skadelig.

Det er her antioksidanter som C vitamin spiller en nøkkelrolle for å gjøre det enklere for kroppen å vedlikeholde balansen.

Symptomer på C vitaminmangel er
  • Lav resistens mot infeksjoner og sykdom
  • Slapphet og tretthet
  • Sår som gror sakte

Alvorlig vitamin C mangel kan føre til skjørbuk, men dette skjer svært sjeldent i vår tid.

Få C vitamin + mye mer med Quramin

Gode kilder til vitamin C

Ettersom C vitamin kategoriseres som et vannløselig vitamin og noe menneskekroppen ikke klarer å produsere selv, må vi få det gjennom mat, drikke og kosttilskudd daglig for at vi skal benytte oss av fordelene C vitamin gir oss. Fordelen ved at det ikke lagres i kroppen og skilles ut i urinen med det samme gjør at faren for å overdosere derfor er høyst usannsynlig.

Noen eksempler til vitamin C kilder er
  • Frukt og bær: Appelsin og andre sitrusfrukter, jordbær, mango og solbær
  • Grønnsaker: Tomater, brokkoli, spinat og paprika
  • Quramin

Bidrar til jernopptaket

Når C vitamin ankommer kroppen, reiser det ned til mage-og tarmkanalen hvor det hjelper til med å omdanne jern til en enklere form for kroppen å benytte seg av. Kvinner er mer utsatt for jernmangel på grunn av menstruasjon og vil derfor ha god effekt av vitamin C hver dag.

Jern er et mineral som hjelper til med å transportere oksygen i røde blodlegemer.

Quramin inneholder vitamin C og 10 andre viktige ingredienser

Quramin er laget med en unik kombinasjon av urter, vitaminer, mineraler.

Miksen av C vitamin, Pellegrino svart hvitløk, CORK marint magnesium fra det rene keltiske havet, brennesle, K2-vitamin og Boswellia Serrata forsterker hverandre for å oppnå optimal effekt, og er i tillegg 100% vegansk.

Tar du Quramin hver dag kan du med andre ord være helt sikker på at du får de vitaminene, mineralene og urtene du skal før du går ut døren hver morgen.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet