Ingredienser

Vitamin D3 ‒ en soleklar vinner for immunforsvaret ditt

Immunforsvaret ditt er kroppens superhelter, så hvorfor ikke forsikre seg om at de har alt de trenger for å gjøre jobben sin? Et daglig tilskudd med vitamin D3 er en viktig bidragsyter til immunforsvaret ditt.

Illustrasjonsbilde til sak-

Vitamin D3 - virkningsområder

  • Støtter immunsystemets normale funksjon

D3 vitamin og hva det gjør for kroppen din

En viktig funksjon vitamin D har er å sikre nok opptak av kalsium i tarmen.

Hva er forskjellen på de ulike D vitaminene?

D vitamin er et fettløselig vitamin som er viktig for kroppen vår. Som du kanskje allerede vet deles D vitamin opp i to ulike vitaminer: Vitamin D2 og D3 vitamin.

  • Vitamin D2, også kjent som ergokalsiferol, finnes i planteriket hvor spesielt gjær og sopp er to gode kilder. Andre kilder er matvarer som er tilsatt vitaminer ‒ som melk og smør.
  • Vitamin D3 også kjent som kolekalsiferol, får vi gjennom solen, fet fisk og fiskeolje.

Kjøp Quramin – D3 vitamin og mye mer

Før trodde man at de to vitaminene hadde samme funksjon i kroppen, men i senere tid har det vist seg at D3 vitamin har en høyere biologisk aktivitet enn vitamin D2. Derfor vil det si at D3 vitamin produserer kalsifediol ‒ metylgrupper brutt ned og omgjort av leveren som sendes videre ut i blodet.

Du trenger egentlig ikke både vitamin D2 og D3 for å få utbytte av det, fordi de har like virkningsområder. De fleste av oss vil også automatisk få i oss begge deler gjennom kostholdet vårt og når vi er ute i sola.

Men dersom du skulle valgt et tilskudd å ta daglig for, ville det basert på det vi vet om D2 og D3 vitamin, vært mest gunstig for kroppen å fokusere på å få nok D3 vitamin versus D2 vitamin.

Noen symptomer på D vitaminmangel er:

  • Beinsmerter
  • Tretthet
  • Depressive tanker
  • Svakhet

Er du usikker på om du trenger mer D vitamin eller om du har andre vitaminmangler, kan du booke en time hos legen for å ta en blodprøve.

Bestill Quramin – 100% vegansk

Med Quramin får du D vitamin året rundt

Om du har lyst til å sikre deg nok D vitamin hele året inneholder Quramin den anbefalt dosen av D3 vitamin.

I motsetning til mange andre kosttilskudd henter vi D3 vitamin fra lav ‒ en type sopp som ligner på mose og som er en 100 % vegansk kilde. Derfor er Quramin et perfekt alternativ både for deg som ser etter et kosttilskudd som dekker mange behov, og for deg som ønsker et kosttilskudd som ikke inneholder animalske kilder.

Quramin gir deg også en unik miks av 11 vitaminer, mineraler og urter.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet