Kundehistorier

‒ Quramin er et supert tilskudd for oss veganere

For fire og et halv år siden tok Hannah Jensen Nesse fra Lier valget om å bli veganer. Hun har hele sitt liv vært en dyreelsker, men det var i perioden hun var leder for en lokalavdeling i Dyrebeskyttelsen alt snudde. Der så og opplevde hun ting som gjorde at det å bli veganer var det eneste fornuftige. Hvordan kunne hun vie livet sitt til å redde et dyr, men spise et annet?

Illustrasjonsbilde til sak-

I begynnelsen gikk overgangen fra et animalsk kosthold til vegansk veldig bra, for hun var så sikker i sitt valg. Den største utfordringen var å vite hva hun skulle spise, hvordan hun skulle tilberede det og hvor hun skulle få tak i vegansk mat. Hun glemte på mange måter sin egen helse, da hun var mest opptatt av at ingen dyr skulle lide for at hun skulle bli mett.

‒ Det kan være vitaminer og mineraler du ikke får nok av når man utelater kjøtt og andre animalske produkter fra kostholdet. Spesielt når man kanskje ikke vet helt hvor du skal erstatte B12 og jerninntaket med i begynnelsen når du legger om kostholdet, forteller Hannah.

Etter å ha vært veganer i cirka to år oppdaget hun at noe i kroppen ikke stemte, men koblet det ikke til at det hadde noe med kostholdet eller vitaminmangel å gjøre. Vanligvis er hun en driftig dame med flere jobber og som liker å ha mange baller i luften, men nå opplevde hun at hun kunne bli fort svimmel, fikk hjertebank, hadde rastløse ben og dårlig utholdenhet på trening. 

Først tenkte hun at hun bare var sliten, men etter flere undersøkelser hos legen viste det seg at kroppen var tom for både jern og B12. Hun hadde fått anemi.

‒ Med god hjelp, oppfølging og veiledning fra legen min fikk jeg fylt opp lagrene mine med jern og B12 og har vært helt fin siden! Jeg lærte på den harde måten, men sånn er det når man går «all in» sånn som meg, sier hun. 

‒ Quramin dekker store deler av vitaminbehovet mitt

Etter at hun ble frisk fra anemien opplever Hannah i dag at det veganske kostholdet gir henne alt fra mer energi, økt konsentrasjon og bedre fordøyelse til mer å gi på trening

Likevel har hun lenge savnet et mer komplett tilskudd for de som spiser vegansk og vegetarisk for å slippe så mange ulike tilskudd hver dag.  

‒  Tidligere har jeg måtte kjøpe mange separate tilskudd for å få i meg nok av de ulike vitaminene og mineralene jeg trenger. Det er også lite kunnskap hos de ansatte på apotek om produktene som er spesielt for vegetarianere og veganere. Man må vite selv hva man trenger, noe som er veldig synd. Det er i tillegg veldig dyrt og upraktisk at ikke alt man trenger er samlet i et mer komplett tilskudd, forklarer hun. 

‒ Quramin er et godt alternativ for å få et bredere vitamininnhold hver dag og dekker store deler av behovet mitt. I tillegg det fint å ha et kosttilskudd som Quramin som er helt naturlig, bra for både kropp og sinn OG dyrevennlig! Noe som er svært viktig for mange, og spesielt meg, sier hun.

Viktig å få flere veganske tilskudd på markedet

Quramin gir deg de viktige vitaminene B1, B6, B12, D3, og K2, som ofte er vanskelig for veganere og vegetarianere å få i seg nok av. I tillegg får du sort hvitløk, brennesle, Boswellia serrata, vitamin C og Marint magnesium ‒ totalt 11 ulike ingredienser i en tablett. Alt vegansk og med dokumentert effekt.

‒ Jeg ble så glad da jeg fikk høre om det! Det er kjempebra at vi får flere tilskudd på markedet som tilbyr et variert tilskudd av vitaminer i en tablett uten animalske ingredienser, sier Hannah. 

Les mer om Quramins ingredienser

Sammensetningen er unik, og tilpasset slik at immunforsvaret styrkes, muskler og ledd blir smidigere og at hjertehelsen ivaretas. 

Og det trengs! For 27-åringen er ei dame med mange jern i ilden som krever mye energi, fokus og utholdenhet. I skrivende stund har hun tre jobber, er student, trener aktivt styrke og engasjerer seg i dyrevelferd, for å nevne noen. 

‒ Ja, det er et tett program! Jeg har ikke hatt ferie på fem år, men jeg elsker det jeg driver med, og i dag har jeg masse energi, forteller hun.

Opptatt av at både mennesker og dyr skal ha det bra

Kundehistorier -

Hannah brenner for dyrevelferd og jobber aktivt for å øke dyrs rettigheter i samfunnet. Et engasjement som går langt utover det å ikke spise kjøtt. Blant annet har hun tatovert en ku med en gråtende kvinne ved siden av.

‒ Tatoveringen har fått mye oppmerksomhet, og har blitt delt av dyrevelferdsorganisasjoner på sosiale medier. Det er kjempegøy at den kan skape litt oppmerksomhet rundt temaet og tatoveringen har resultert i mange innholdsrike og fine samtaler. Historien bak får folk til å tenke litt, sier hun.

Til daglig jobber Hannah med psykiatri og rus, og er snart ferdig utdannet helsefagarbeider. At dette ble karriereveien, var dog ikke opplagt fra start.

‒ Egentlig er jeg utdannet økonom, men jeg liker å gjøre en forskjell og hjelpe, og min lidenskap for mennesker er minst like stor som lidenskapen for dyrene. Jeg begynte helt tilfeldig som sommervikar i en bolig og jeg elsket det. Jeg fant mitt sted, det som var riktig for meg. avslutter hun.

Nå håper hun å fortsette å yte maksimalt i den viktige jobben, med god hjelp av Quramin for å holde kroppen så frisk og energisk som mulig.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet