Kundehistorier

Quramin fungerer, jeg føler at jeg har fått mye mer energi

Den aktive pensjonisten Bjørn Karlsen er veldig opptatt av å spise riktig og å holde seg i god form. Derfor er han veldig glad for å kunne ta Quramin daglig som gir han flere viktige vitaminer, mineraler og urter han trenger for å yte maks hver dag.

Illustrasjonsbilde til sak-

Oppdaget fordelen med kosttilskudd

Bjørn Karlsen lever den gode pensjonisttilværelsen i Bergen med konen sin. Her har den tidligere bankansatte en hverdag med høy aktivitet ‒ selv etter ti år som pensjonist.

 ‒ Jeg er veldig interessert i å trene og holde meg i god form, så jeg prioriterer å gå lange turer hver dag. Vi har jo bare én kropp, forteller Bjørn.

‒ Nå har jeg mye mer energi og føler meg sunnere

Ved siden av å nyte turer ute i skog og mark, er muligheten til å få kvalitetstid med venner og familie på toppen av listen av hva som beskriver god helse for Bjørn.

‒ Muligheten til å tilbringe tid med de jeg er glad i som gjør at det er ekstra viktig å holde seg frisk, sier han.

 Etter han begynte å ta Quramin, er han veldig fornøyd med det brede spekteret det dekker av kroppens daglige behov.

‒ Det er godt å vite at jeg får så mye som 11 vitaminer, mineraler og urter. Effekten av Quramin fordeles til ulike deler av kroppen ‒ noe jeg tror er positivt å legge til ved siden av et vanlig kosthold. I dag har jeg mye energi og føler meg sunn, sier han.

‒ Nå har jeg mye mer energi og føler meg sunnere

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Quramin er bra for energi, immunsystemet, hjerte og ledd

Quramin er et nytt produkt på markedet som utelukkende inneholder ingredienser med dokumentert effekt. Hensikten er å sikre at flere kan få glede av å ta et kvalitets-kosttilskudd hver dag til en rimelig pris.

 Ingredienser som brennesle, svart hvitløk, Boswellia Serrata og CORK marint magnesium gjør Quramin helt unikt på dagens marked.

 ‒ Det er helt utrolig, men jeg blir nesten aldri syk og har nærmest ingen smerter og plager. Jeg tror en av grunnene til det er fordi jeg alltid har vært interessert i riktig ernæring, fysisk helse og lært mye om vitaminer og mineraler og hvorfor det er viktig, forklarer han.

 For Bjørn er Quramin blitt en helt normal del av hverdagen. Han liker å vite at han har sikret store deler av dagens vitamin -og mineralinntaket med én tablett, og at det gir han energien han trenger for å få mest mulig ut av hverdagen.

 ‒ Og så synes jeg at det er flott at Quramin også inneholder K2 vitamin og de ulike B-vitaminene som er bra for leddene og tar vare på hjertet mitt, sier han til slutt.

 

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet