Kundehistorier

Quramin gir meg mye energi

Etter et liv full av glede og energi kom det derfor som et sjokk da Svein Petter Worren (64) fra Ørsta merket at han brått slet med å holde tritt med kona på tur for åtte år siden.

Illustrasjonsbilde til sak-

‒ Derfor tok jeg noen undersøkelser og fant ut at jeg hadde diabetes. Det fikk meg til å se en ekstra gang på hvordan jeg levde, og veien mot en sunnere hverdag startet. Man må passe ekstra godt på når man får en sånn diagnose. Det var en stor justering i starten, sier Svein-Petter.  

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

‒ I dag er jeg forsiktig med hva jeg spiser og prioriterer fysisk aktivitet regelmessig, og så supplerer jeg med Quramin daglig. Nå har jeg masse energi igjen, og som bestefar til 8 (snart 9) barnebarn trenger jeg all energien jeg kan få, forteller han. 

Kundehistorier - Svein elsker livet som bestefar til 8 (snart 9) barnebarn

Svein elsker livet som bestefar til 8 (snart 9) barnebarn

‒ Quramin er helt supert for leddene mine 

‒ Ja, jeg kjenner allerede forskjell i leddene mine etter en fjelltur. Restitusjonen tar kortere tid, noe som gjør dørstokkmila litt mindre for hver gang jeg skal ut, sier han. 

Quramin inneholder fem ulike ingredienser som vedlikeholder leddene:

  • Mangan
  • K2 vitamin
  • Magnesium
  • Boswellia Serrata
  • Brennesle

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Quramin inneholder totalt 11 vitaminer, mineraler og urter, alle ingrediensene har dokumentert effekt.

En annen viktig ingrediens i Quramin som hjelper til å vedlikeholde fleksible ledd og sener, er ugresset du finner overalt: Brennesle. Planten er faktisk en av Norges mest næringsrike planter og mot leddplager. 

Kundehistorier - Brennesle hjelper mot leddsmerter

Brennesle hjelper mot leddsmerter

‒ Jeg er nesten aldri forkjøla lenger heller. Det ble jeg mye før ‒ kanskje fordi konen jobber i barnehage og drar med seg mye hjem, men det har forandret seg helt. Jeg føler meg generelt mye mer motivert til å gjøre de tingene som betyr mye for meg i hverdagen, fordi jeg har det bedre i kroppen min og derfor er jeg veldig fornøyd med Quramin, sier Svein til slutt. 

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet