Quramin

God helse ‒ hva vil det egentlig si?

Vi er alle forskjellige ‒ også når det kommer til helsen vår og hva som gir oss livskvalitet. Likevel finnes det noen nøkkelråd som du kan ta med deg på veien inn i alderdommen som vil hjelpe deg med å leve ditt beste liv, og i tillegg bidra til god helse.

Illustrasjonsbilde til sak-

God helse betyr flere ting 

Å ha god helse kan beskrives som å ha et liv med fysisk aktivitet, psykisk velvære og å ikke være begrenset av sykdom. Få av oss er sjeldent 100 % på topp og mange lever med kroniske sykdommer og plager, men det behøver ikke å bety at vi ikke opplever å ha en over gjennomsnittet god helse i hverdagen. 

Overvekt er et at de største helseutfordringene den norske befolkningen har i dag. Noe som skyldes mindre aktive liv i form av stillesittende arbeidsplasser og tv-titting når vi kommer hjem, kombinert med høy tilgang på usunn mat. Ikke akkurat en superkombo for helsen vår. 

I følge regjeringens bærekraftsmål om «God helse og livskvalitet » er disse avhengig av følgende: 

  • Fysisk aktivitet 
  • Et sunt og variert kosthold 
  • Psykisk helse 
  • Alkoholinntak 
  • Røyk og nikotininntak

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Små endringer, store forandringer 

I løpet av hverdagen kan det føles overveldende å skulle ta grep om dårlige livsstilsvaner som sitter dypt og er vanskelige å endre på. Spesielt hvis det blir for kostbart å få hjelp fra fagfolk som PT`er, kurs eller ernæringsfysiologer, eller du har en partner som ikke ønsker å følge den samme livstilsretningen du ønsker å ta. 

En huskeregel verdt å ta med seg hvis du synes det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, er at det er bedre å gjøre litt enn ingenting. Synes du det virker for mye å ta på seg treningsklær for å ta joggetur ‒ uansett hvor kort den er, så behold hverdagsklærne på og gå en tur i stedet. Du vil raskt oppleve at det er bedre for kropp og sinn enn å droppe hele turen og bli sittende i sofaen. 

Det samme gjelder på matfronten. Miks inn frukt, grønt og nøtter i dietten der du kan. Du vil få i deg mye mer vitaminer, mineraler og urter ved å ta med litt av det sunne enn å droppe det helt. Klarer du ikke 5 om dagen, vil 1 eller 2 om dagen også hjelpe. 

Få hjelp til å kutte røyk og nikotin 

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at røyk og nikotin ikke anses som helsebringende vaner. Faktisk, så vet vi at røyk er den enkeltfaktoren som bidrar til mest sykdom og for tidlig død blant den norske befolkningen. Nikotin øker pulsen og øker blodtrykket, og ‒ ikke minst ‒ så påvirker det hjernen din i form av avhengighet. Noe som forklarer hvorfor det er så vanskelig å slutte. 

Så er det èn ting du kan gjøre for deg selv på veien mot en bedre helse, så er det å kutte røyk og andre nikotikvaner. 

Dersom du er en av de som ønsker å slutte, men synes det føles ut som en umulig oppgave, finnes det mange gode hjelpemidler der ute som slutta.no og frisklivssentralen

Quramin gir deg oppskriften til et friskere liv

Et annen god vane å integrere i hverdagen ‒ som også krever lite, er et fast tilskudd som tilfører ingredienser kroppen din trenger for å fungere optimalt.  

Quramin gir deg en helt spesiell miks på 11 ulike vitaminer, mineraler og urter i en tablett. Det vil si at du kan være sikker på at du gir kroppen din mye av det den trenger hver morgen før du går ut døren. 

Den spesielle miksen av Pellegrino Black Garlic, CORK marint magnesium fra det rene keltiske havet, C vitamin, D3 vitamin, Brennesle, K2-vitamin, Boswellia Serrata og mye mer jobber sammen for å styrke hverandre og oppnå optimal effekt. 

Les mer om Quramins ingredienser

Quramin har 4 virkningsområder:

  1. Øker hjertehelsen 
  2. Øker energinivået 
  3. Styrker immunforsvaret 
  4. Lindrer vonde muskler og ledd 

Alle ingrediensene er 100 % veganske, glutenfrie og melkefrie, slik at du trygt kan innta Quramin uansett hvilket kosthold eller allergier du har. Bakgrunnen for dette var at vi ønsket å tilby et kosttilskudd alle kunne få glede av i hverdagen sin.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet