Kundehistorier   Quramin

‒ Quramin er det best dokumenterte kosttilskuddet jeg har sett!

‒ Med Quramin får du dekket et bredere spekter enn hos andre kosttilskudd, sier ekspert Stein Flaatrud.

Illustrasjonsbilde til sak-

Ikke alltid så lett å vite om maten vi spiser dekker vitaminbehovet

Mange av oss er opptatt av god helse og ønsker å leve et sunnest mulig liv, men det er ikke alltid så lett å vite om maten vi spiser dekker vitamin-og mineralmengdene kroppen vår trenger, sier Flaatrud. 

Litt om Stein Flaatrud

  • 43 års erfaring 
  • Undervist på Axelsons institutt i Norge i 11 år
  • Undervist 11 land 
  • Holdt hundrevis av kurs og foredrag 
  • Utført mest håranalyser i Europa (rundt 18 000)

Med over 40 år i bransjen og utallige fornøyde pasienter, har han opparbeidet seg bred kompetanse innen sitt fagfelt. Flaatrud brenner sterkt for helhetshelsen, og sitter på mye innsikt rundt hvorfor kosttilskudd bør være en viktig del av hverdagshelsen vår.

 ‒ Dagens innhold av negative stoffer i mat og drikke, gjør at vi har helt andre krav til å få kroppen å virke slik den er designet for.  Vi må fylle på med tilskudd som motvirker effekten at de negative stoffene vi får i oss, og som blir skadelig over tid, forklarer han.

Det er her Quramin kommer inn i bildet. Sammensetningen av 11 vitaminer, mineraler og urter, er helt unik på markedet og virker helsebringende for flere områder i kroppen.


 ‒ Quramin favner mye bredere enn andre kosttilskudd på markedet

Stein Flaatrud

De 4 viktigste virkeområdene til Quramin er: 

  • Ledd
  • Energi
  • Immunsystemet
  • Hjerte 

 ‒ Quramin favner bredere enn mange andre kosttilskudd på markedet. Det er satt sammen av næringsstoffer som vil hjelpe mange biokjemiske systemer å fungere som de skal. 

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

Quramin gir mer til bredere brukergrupper

Som Stein sier: Et produkt blir ikke bedre enn råvarene som er benyttet. Alle ingrediensene har dokumentert effekt, og at alle urtene er hentet ut fra råvarer av beste kvalitet. 

 ‒ På grunn av Quramin favner så bredt og har mange angrepsområder, ender du ofte opp med mange flere tabletter hvis du velger andre ellers mye solgte helsekostprodukter. Der hvor du bruker en Quramintablett ender du opp med å ta 6 – 8 hos andre produkter. Tar du Quramin hver dag over tid vil du helt klart kjenne forskjellen, sier Flaatrud. 

For det er ingen andre som inneholder ingredienser som CORK marint magnesium, Boswellia Serrata, brennesle og Pellegrini svart hvitløk, kombinert med syv andre viktige vitaminer og mineraler i en tablett. 

 ‒ Ingrediensene har dokumentert effekt. For eksempel hvitløk og svart hvitløk har over 2000 studier, som blant annet viser seg å bidra til normal immunfunksjon. Så det sier seg selv at Quramin er et kvalitetsprodukt, sier han.  

 ‒  Hva gjør sammensetningen av de 11 ingrediensene så annerledes enn andre tilskudd? 

 ‒  Det finnes ikke noe makent produkt på markedet i dag. Ingen er satt sammen på denne måten, og er like gunstig for flere ting på en gang. Derfor kan det brukes på store brukergrupper og en lang rekke helseplager, forklarer han. 

 ‒ Men husk at alle vitaminer og urteprodukter bør brukes over minst tre måneder daglig for at det skal ha ønsket effekt. Dette er ikke en quick fix ‒ Quramin må tas over tid, avslutter Flaatrud.

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet