Virkeområder

Quramin ‒ oppskriften til et sunnere liv

Er du opptatt av god helse? Ingrediensene i Quramin er valgt spesielt for deg som ønsker å sikre nok inntak av vitaminer, mineraler og urter hver dag, og som ønsker å leve et sunnere liv. Hver ingrediens i Quramin har dokumentert effekt og er i tillegg 100 % vegansk.

Illustrasjonsbilde til sak-

Quramins 4 viktige virkningsområder

 

1. Beskytter hjertet

Virkeområder -

Hjertet er det viktigste organet i kroppen vår. Uten blodsirkulasjon og oksygen vil vi ikke fungere. Quramin inneholder sterke antioksidanter fra svart hvitløk som blant annet stabiliserer blodsukkeret og forebygger hjerte-og karsykdommer.

 

Brennesle er også en næringsrik ingrediens som inneholder antioksidanter som er fordelaktig for hjertet ditt. Kombinert med vitamin B1 som spiller en viktig rolle i hjertets normale funksjon, gir Quramin deg 3 viktige vitaminer som beskytter hjertet ditt. 

 

2. Hjelper vonde ledd

Virkeområder -

Etter hvert som vi blir eldre er det helt normalt at ledd og muskler fort blir vonde. Noen ganger er det kun slitasje og alderdom som har skylden, andre ganger skyldes det sykdom. Uansett hva som er grunnen, kan kosthold og tilskudd påvirke vonde muskler, ledd og skjelettet vårt i en positiv retning. 

 

Mangan, vitamin C, vitamin K2, Magnesium, Brennesle og Boswellia Serrata er alle sterke bidragsytere i Quramin til skjelett, muskler og ledd. 

 

3. Styrker immunforsvaret

Virkeområder -

Immunforsvaret vårt et av de mest intrikate organiske systemer i verden som tar den daglige kampen mot sykdommer og virus. Quramin inneholder 4 forskjellige vitaminer som har den viktige oppgaven å styrke immunforsvaret i kroppen. 

 

Svart hvitløk, vitamin C, vitamin D3 og brenneslens er vitaminer og antioksidanter som gjør en stor jobb for immunforsvaret ditt. Tar du Quramin hver dag kan du være sikker på at din kropp får dekket dette behovet. 

 

4. Øker energinivået

Virkeområder -

Dersom du kjenner at energinivået ditt ikke er helt på topp kan det hjelpe med å ta et kosttilskudd daglig for å være sikkert på at du får de vitaminene, mineralene og urtene som er viktig for å produsere energi. Brennesle, magnesium, B6 og B12 har alle ulike oppgaver i kroppen når den skal generere energi ‒ noe Quramin inneholder. 

 

Prøv Quramin i 60 dager for kun 199,-

11 ingredienser med dokumentert effekt 

Quramin er stolte av ingrediensene våre og den unike blandingene av vitaminer, urter og mineraler ‒ som alle har dokumentert effekt. 

1. Boswellia Serrata

Boswellia Serrata i mange år blitt brukt i ayurvedisk medisin og er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper. I flere tusen år har Boswellia blitt brukt mot hodepine, betennelsestilstander, smertestillende, revmatiske sykdommer, lungesykdommer og diarè. 

 

2. Brennesle

Brennesle er den mest næringsrike planten som norsk natur har å by på og er rik på proteiner, C vitamin, jern, magnesium, kalium og silisium. Næring som hjelper alt fra energinivå, støtter hjertet og immunforsvar, og som lindrer vonde ledd og muskler.

 

3. Cork marint magnesium

Visste du at magnesium er nødvendig for at muskler, nervesystemet og hjertet holder seg friske, eller at det bidrar til å øke energinivået? For å sikre et godt nok inntak av magnesium inneholder nyheten Quramin Cork marint magnesium høstet fra uberørte irske hav. 

 

Bestill Quramin

 

4. Svart hvitløk

Før i tiden ble svart hvitløk brukt til å bekjempe forkjølelse og som en livsforlengende medisin. I dag vet vi at svart hvitløk gir deg dobbelt så mye antioksidanter enn vanlig hvitløk som gjør godt for hjertet ditt og styrker immunsystemet ditt. 

 

5. B1 vitamin

Også kjent som tiamin, er vitamin B1 et vannløselig vitamin vi bør få i oss jevnlig for å holde nivået oppe. Hvis ikke, kan det ramme kroppens forbrenningsevne, nervesystemet, hjertet og hjernen. 

 

6. Vitamin B6

Som et vannløselig vitamin blir ikke B6 lagret i kroppen og må derfor tilføres jevnlig gjennom kosthold eller kosttilskudd. Vi er nemlig helt avhengig av B6 vitamin for omsetning av proteiner og karbohydrat, for å produsere røde blodceller og for et sterkt immunsystem.

 

7. Vitamin B12

B12 vitaminet sin viktigste oppgave er å frakte oksygen rundt i kroppen. Hvis du lider av B12 mangel over tid, kan det forårsake langvarige eller permanente skader på nervesystemet. 

 

8. Vitamin C

Det er ikke uten grunn C vitamin er så populært. Som et kraftig antioksidant er hovedoppgaven til vitaminet å holde immunforsvaret sterkt og å bidra til et funksjonelt nervesystem. C vitamin er også med på å hjelpe sår med å gro ved å holde bindevevet sunt.  

 

9. Vitamin D3

Også kjent som solvitaminet har D3 vitamin en viktig rolle når det kommer til immunforsvaret vårt. Mangel på D3 vitamin kan føre med seg alt fra muskelsmerter, mangel på energi og øker fare for benskjørhet. 

 

10. Vitamin K2

Supervitaminet K2 sin hovedoppgave er å frakte kalsium fra blodårene til skjelettet og er utrolig viktig for beinbygningen din. Dessverre er det ofte en utfordring for mange å få i seg nok K2 vitamin ‒ selv gjennom et normalt kosthold. 

 

11. Mangan

Mangan er et mineral som inngår i to enzymer i kroppen og spiller en rolle for stoffskiftets omsetning av fett og karbohydrater. Kroppen trenger ikke store mengder mangan, og finnes i blant annet kornprodukter og grønnsaker. 

 

Quramin er 100 % vegansk. 

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet