TG Montgomery AS

I samarbeid med Tysklands fremste ekspert på området, Joerg Grunenwald PhD, har TGM utviklet et nytt komplett tilskudd som inneholder en spesiell blanding av 11 vitaminer, mineraler og urter. Joerg er hjernen bak 80 produkter som har fått Herbal Medicine status i Tyskland.

Quramin produseres i Drøbak som ligger 35 kilometer syd for Oslo.Ved å holde produksjonen lokalt i Norge kan vi alltid sikre de beste råvarene og en produksjon som er underlagt de strenge Norske kravene til fabrikker som produserer helseprodukter. Vi tar også grep for å redusere produksjonstiden og usikre leveranser fra utenlandske produsenter.

Quramin inneholder ingredienser som har over 300 publiserte studier og er unikt fordi det også er egnet for veganere og vegetarianere.

Fokus på arbeidslivet

Pakkene du får fra oss blir pakket og sendt fra SENS AS i Oslo. SENS AS er en kompetansebedrift som siden 1966 har spesialisert seg på mennesker som står utenfor arbeidslivet.

Kundesenter

Er det noe du lurer på, kan du ta en prat med våre hyggelige servicearbeidere på telefon: 242 00 201, eller på e-post: kundeservice@quramin.no

Åpningstidene på kundesenteret er mandag til fredag fra kl. 08-16.

Våre kunder gir oss en score på 4,7 av 5 mulige!
Vi er stolte av at kundene gir våre dyktige servicemedarbeidere en tilfredshetsscore på 4,7 av 5 mulige!

ImmunoPharma AS

I 2020 ble selskapet TG Montgomery AS kjøpt opp av det Norske biotek-selskapet ImmunoPharma AS. Med en solid eier i ryggen kan vi love våre kunder at de alltid vil få det beste dokumenterte Quramin-produktet fra oss.