Quramin er utviklet og produsert i Norge og inneholder ingen animalske produkter som også gjør tilskuddet egnet for veganere og vegetarianere.

TG Montgomery AS

Quramin produseres i Drøbak som ligger 35 kilometer syd for Oslo. Ved å holde produksjonen lokalt i Norge kan vi alltid sikre de beste råvarene og en produksjon som er underlagt de strenge Norske kravene til fabrikker som produserer helseprodukter. Vi tar også grep for å redusere produksjonstiden og usikre leveranser fra utenlandske produsenter.

Quramin inneholder ingredienser som har over 300 publiserte studier og er unikt fordi det også er egnet for veganere og vegetarianere.

Fokus på arbeidslivet

Pakkene du får fra oss blir pakket og sendt fra SENS AS i Oslo. SENS AS er en kompetansebedrift som siden 1966 har spesialisert seg på mennesker som står utenfor arbeidslivet.

Kundesenter

Er det noe du lurer på, kan du ta en prat med våre hyggelige servicearbeidere på telefon: 236 88 555, eller på e-post: kundeservice@quramin.no

Åpningstidene på kundesenteret er mandag til fredag fra kl. 08-16.

Våre kunder gir oss en score på 4,7 av 5 mulige!
Vi er stolte av at kundene gir våre dyktige servicemedarbeidere en tilfredshetsscore på 4,7 av 5 mulige!

ImmunoPharma AS

I 2020 ble selskapet TG Montgomery AS kjøpt opp av det Norske biotek-selskapet ImmunoPharma AS. Med en solid eier i ryggen kan vi love våre kunder at de alltid vil få det beste dokumenterte Quramin-produktet fra oss.

Derfor bør du velge Quramin

  • En helt spesiell sammensetning av 11 vitaminer, mineraler og urter med dokumentert effekt.
  • Quramin innholder ingen komponenter av animalsk opprinnelse og egner seg for veganere.
  • Alle ingredienser er glutenfrie og melkefrie, slik at du trygt kan innta Quramin uansett hvilket kosthold eller allergier du har.
  • Vi er opptatt av bærekraft. Pakkene du får tilsendt er pakket og sendt fra SENS AS i Oslo. SENS AS er en kompetansebedrift for mennesker som står utenfor arbeidslivet.
  • Vi er opptatt av miljø og tilbyr derfor våre kunder avtalegiro og spanderer porto til alle som knytter seg til det, slik at det blir mindre papiravfall.
  • Våre dyktige servicemedarbeidere er lokalisert i Kristiansand. De svarer raskt på alle henvendelser, og hele 90% får respons innen to minutter. Vi har svært fornøyde kunder og kan stolt dele at vi får en score på 4.7 av 5 mulige på undersøkelse vi kjører kontinuerlig.

Produktinformasjon

Helseinformasjon

Er du gravid eller prøver å bli gravid, anbefales det ikke å ta produkter som inneholder Boswellia Serrata, som Quramin. 

Ingredienser

Magensiumhydroksid (Aquamin), fyllstoff (cellulose, sorbitol), Boswellia Serrata ekstrakt, Svarthvitløkekstrakt (Allium sativum), Brennesleekstrakt (Urtica dioica), L-askorbinsyre (vitamin C), overflatebehandlingsmidler (kalsiumfosfater, magnesiumsalter av fettsyrer), tiaminhydrolklorid (vitamin B1), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), mangansulfat, metylkobalamin (vitamin B12), kolekalciferol(vitamin D3 fra lav)

Innhold pr. kapsel

Boswellia Serrata: 100 mg

CORK Marint magnesium: 56 mg

Brennesle: 50 mg

-hvorav silisium: 0,5 mg

Pellegrini svart hvitløk: 50 mg

C vitamin: 12 mg

B6 vitamin: 1,4 mg

Tiamin/B1 vitamin: 1,1 mg

Mangan: 1 mg

B12 vitamin: 25 µg

D3 vitamin: 10  µg

Oppbevaring

Oppbevares mørkt og i romtemperatur.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Anbefalt dosering

En kapsel om dagen

Quramin pilleeske

NÅ KUN 296,-

Unike ingredienser = bedre effekt!

+ Velkomstgave verdt 199,-
Melatonin gir økt søvnkvalitet